Підсумки конкурсу юних математиків

У Сєвєродонецькому багатопрофільному ліцеї 4.03.2017р. тринадцятий раз поспіль відбулося свято математики – турнір юних математиків пам’яті ім. І.І. Антипова.

У турнірі взяли участь 99 учнів 5-9 класів шкіл міст Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного, які могли позмагатися у кмітливості, винахідливості та знаннях. Наймасовішою була паралель 6 класів, серед учнів яких активну участь брали п’ятикласники.

Турнір розпочався урочистим відкриттям, під час якого учні І курсу фізико-математичного профілю розповіли про життя І.І.Антипова, історію турніру та привітали учасників. Зі словами привітання  та подяки виступила директор ліцею Скурідіна О.А., вчитель математики Чмирьова Г.І., члени журі конкурсу та гості. Під час урочистостей відбулося нагородження переможців Інтернет-туру, який традиційно проводиться перед турніром.

Після відкриття почалася основна частина – написання робіт учнями. Після її закінчення учні мали змогу ознайомитися з правильним розв’язанням завдань, яке було підготовлено вчителем Каламбет Іриною Володимирівною та представлено учнями 10х та 11х класів ліцею. Після цього учасників чекали у буфеті, в актовій залі та в комп’ютерному класі з різноманітними конкурсами та іграми до оголошення результатів. В цей час протягом двох годин журі, яке складалося з вчителів математики та учнів 10 – 11 класів, перевіряли роботи та підводили підсумки.

Нагородження переможців відбулося урочисто в актовій залі. Журі привітало всіх учасників турніру, відмітило кращі роботи та нагородило переможців дипломами та цінними подарунками. Приємно відмітити, що серед переможців багато учнів ліцею, а також учнів Лисичанського ліцею, Рубіжанської ЗОШ №4 та школи-інтернату м. Сєвєродонецьк.

Щиро дякуємо всіх, хто цього дня був у Сєвєродонецькому багатопрофільному ліцеї та підтримав як організаторів турніру, так і його учасників!

Фотозвіт “Нагородження переможців”:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *