ОСТАННІЙ ДЗВОНИК 2018

Привітним сонячним ранком 25 травня зібралася ліцейська родина у святкове коло, аби привітати один-одного зі святом Останнього дзвоника.

За традицією, під час святкового заходу учні отримали грамоти та похвальні листи за високі досягнення у навчанні та спорті. Багато конкурсів-рейтингів має ліцей. У номінації «Людина року» переможцем серед вчителів стала Олейнік Лідія Федорівна, вчитель фізики, а серед ліцеїстів – Касимов Артур (11-А). «Сім’єю року» визнано родину Заремських Ольги Миколаївни та Олександра Вікторовича, батьків учениці 9-А класу Заремської Олени. А також було відзначено та нагороджено цінними призами кращих ліцеїстіву  номінації «Найрезультативніший ліцеїст», а саме: Касимов Артур (11-А), Жилякова Юлія (11-А), Сердюков Костянтин (11-А), Крохмаль Андрій (10-А), Лимарь Іван (9-А), Курскова Анастасія (9-А) та Михайлов Валерій (8-А). Цю номінацію започаткували в минулому навчальному році випускники-спосори Кузьменко Олексій та Перцовський Олександр.

Радісним і водночас сумним  було це свято для одинадцятикласників. Вони від щирого серця дякували своїм учителям за науку і турботу, давали настанови молодшим друзям-ліцеїстам та граційно кружляли в останньому ліцейському вальсі. Випускники відпустили в небо кольорові повітряні кульки з надією на здійснення найсміливіших мрій та бажань. Як завжди, на останній урок своїх, майже дорослих дітей, провели рушниковою доріжкою батьки та з хлібом-сіллю благословили на самостійне доросле життя.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *