Інтелектуальний потенціал Луганщини – майбутнє України

14 червня найталановитіших учнів Сєвєродонецька та області запросили до Луганської облдержадміністрації на зустріч «Інтелектуальний потенціал Луганщини – майбутнє України» для привітання та нагородження.

14 червня 27 найталановитіших учнів Сєвєродонецька – переможців міжнародних інтелектуальних турнірів і конкурсів, Всеукраїнських і обласних олімпіад та 8 вчителів, завдяки яким діти здобули такі успіхи, запросили для привітання і нагородження на зустріч «Інтелектуальний потенціал Луганщини – майбутнє України» до Луганської облдержадміністрації.

Учениця 11-го класу Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею Юлія Жилякова, яку підготувала вчителька Тетяна Марисняк, посіла ІІІ місце у загальнонаціональному етапі XVIII Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Від благодійного міжнародного фонду «Ліга українських меценатів» Юлія отримала грошову премію у розмірі 4 тис. гривень. Крохмаль Андрій (10 кл.) став призером IV етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики, за що отримав нагороди разом зі вчителем Прогуленко Олекандрою Миколаївною. Ще троє учнів ліцею здобули перемоги у предметних Всеукраїнських олімпіадах: Касимов Артур (11 кл.), Заяць Антон (9 кл.), Михайлов Валерій (8 кл.).

Касимов Артур – єдиний учень в Луганській області, який кілька років поспіль виборює І місця одразу з 4-6 предметів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *