ВЕЛИКА ЛІЦЕЙСЬКА РАДА – СВЯТО ПЕРЕМОЖЦІВ

17 січня 2019 року в ліцеї відбулася Велика ліцейська рада «Зоряний обрій». Цей захід традиційно збирає представників учнівської, учительської і батьківської громади ліцею для вшанування призерів міських предметних олімпіад і творчих конкурсів переможців загальноліцейських конкурсів-рейтингів за підсумками І семестру 2018-2019 н.р.

У  ІІ турі Всеукраїнських предметних олімпіад та творчих конкурсів 2018-2019 н.р. взяло участь 58 ліцеїстів. 44 учні ліцею вибороли 68 призових місць під час олімпіад і 8 – у творчих конкурсах.

Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей за підсумками міських олімпіад посів І місце у рейтинзі навчальних закладів міста.

Найрезультативнішими ліцеїстами за підсумками предметних олімпіад стали Андрій Крохмаль (3 перших, 1 друге місце) і Данило Ізвьосткін (4 перших, 1 друге місце), учні 11-А класу.

Найбільше (10) призерів навчається у 10-А класі (кл. керівник Чмирьова Г.І.) й у 8-А (9 призерів, кл. керівник Литвиненко Л.Г.)

Переможцем конкурсу-рейтингу «Людина 2019 року» в номінації «Ліцеїст 2019 року» за підсумками І семестру став учень 11-А класу Ізвьосткін Данило.

Кращим класним колективом у конкурсі-огляді «За честь ліцею» став колектив учнів 10-В класу історичного профілю (кл. керівник Ларіонова О.М.).

Ми щиро вітаємо всіх переможців і призерів! Бажаємо підтвердити свої результати на обласних і республіканських олімпіадах та у конкурсах ліцею за підсумками навчального року.

Свято вели лідери ліцейського самоврядування Катерина Шабельник і  Іван Чухран. Призери і переможці та їх наставники-вчителі отримали подарунки від благодійного фонду ліцею та музичні привітання від ліцейської самодіяльності (групи бальних танців учнів 11-А та 10-А класів, скрипальки Курскової Анастасії (10-А), акордеоніста Дерев’янкіна Артема (8-В)).