«Екологічний марафон-2019» на захисті природи!

 

19 квітня 2019 року, за традицією, напередодні Дня Землі в ліцеї пройшов ХІV інтелектуально-розвивальний конкурс «Екологічний марафон0-2019», присвячений 150-річчю з дня відкриття періодичного закону І.Менделеєва. Цьогоріч у ньому взяли участь команди 5 навчальних закладів міста (ліцею, школи-інтернату, НВК «Гармонія», Борівський НВК і ЗОШ № 7). Учасники Марафону взяли участь у брейн-ринзі, комп’ютерній екологічній вікторині, шукали відмінності на «Психологічній загадці», спілкувалися із представниками фауни. На завершення –  створили інтерактивний плакат до Дня Землі.

У конкурсі зазвичай було багато переможців. У інтернет турі призерами стали: Краснощок Юлія, учениця 7 класу Лисичанської школи № 4 – І місце;

Ігнатов Артем, учень 8 класу Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею – ІІ місце;

Нікітін Єгор, учень 7 класу Сєвєродонецької ЗОШ № 4 – ІІІ місце.

В ході конкурсу пройшла інтерактивна вікторина «Най…най…най…». Переможцями стали  ліцеїсти Дойнікова Софія (8-Б) і Бабарикін Євген (8-В)

У загальному підсумку переможцями «Екологічного марафону-2019» стали команди:

І місце – НВК «Гармонія»,

ІІ місце – Сєвєродонецький Багатопрофільний ліцей,

ІІІ місце – Борівський НВК

Доброю справою для ліцейської команди «Джури» «ГАРТ» стала участь в «Екологічному марафоні». Ця команда грала поза конкурсом. Ми раді зазначити, що саме вона набрала найбільшу кількість балів. Ми пишаємося вами, «джуровці»!

         Вітаємо всіх призерів із перемогами! Вдячні за цікаву гру і чекаємо на Х конкурсі у квітні 2020 року! Далі буде…