ВШАНУВАННЯ ПРИЗЕРІВ МІСЬКИХ ОЛІМПІАД

17 січня 2020 року в ліцеї відбулася Велика ліцейська рада. Цей захід традиційно збирає представників учнівської, учительської і батьківської громади ліцею для вшанування призерів міських предметних олімпіад і творчих конкурсів переможців загальноліцейських конкурсів-рейтингів за підсумками І семестру 2019-2020 н.р.

У  ІІ турі Всеукраїнських предметних олімпіад та творчих конкурсів 2019-2020 н.р.  44 учні ліцею вибороли 74 призових місць під час олімпіад і 9 – у творчих конкурсах.

Найрезультативнішими ліцеїстами за підсумками предметних олімпіад стали учень 10-А класу Валерій Михайлов (3 перших, 2 других місць) і учениця 11-А класу Курскова Анастасія (2 перших, 1 друге і 1 третє місце).

Найбільше  призерів навчається у 9-А класі (10 призерів, кл. керівник Литвиненко Л.Г.) й у 11-А класі ( 9 призерів, кл. керівник Чмирьова Г.І.).

Переможцем конкурсу-рейтингу «Людина 2020 року» в номінації «Ліцеїст 2020 року» за підсумками І семестру стала учениця 11-А класу  Курскова Анастасія.

Кращим класним колективом у конкурсі-огляді «За честь ліцею» став колектив учнів 11-А класу  (кл. керівник Чмирьова Г.І.).

Ми щиро вітаємо всіх переможців і призерів! Бажаємо підтвердити свої результати на обласних і республіканських олімпіадах та у конкурсах ліцею за підсумками навчального року.

Свято вели учениця 11-В класу Катерина Шабельник і  учень 11-Б класу Ігор Свістунов. Призери і переможці та їх наставники-вчителі отримали подарунки від благодійного фонду ліцею та музичні привітання від ліцейської самодіяльності: ліричний вальс у виконанні учня 8-Б класу Воробець Владислава та чудову пісню у виконанні учениці 10-В класу Отченашенко Дарини.