ДО УВАГИ! ВСІМ УЧАСНИКАМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ!

www.ranok.com.ua

Видавництво «Ранок» ініціює проведення Всеукраїнської Віртуальної школи «Ранок». Онлайн-навчання розпочнеться 18 березня і триватиме кожного буднього дня до завершення карантину. Пропонуємо вчителям і учням розпочати спільну роботу в онлайн-школі «Ранок»!
 

Віртуальна школа «Ранок» — це: 
ü  онлайн-уроки за трьома рівнями навчання: рівень «Розвідники» (1–4 класи), рівень «Дослідники» (5–9 класи) і рівень «Винахідники» (10–11 класи);
ü  дистанційні коучинги за темами, які мають вивчатися відповідно до календарно-тематичних планів, для учнів від авторів підручників, методистів і науковців;
ü  «ранкові зустрічі» (щодня о 9:30) і навчальні відеоролики, руханки, мінітеатр та інші освітньо-розважальні цікавинки;
ü  віртуальна педрада — 1,5-2-годинні щотижневі онлайн-зустрічі з кращими експертами в галузі освіти.
 
Щоб долучитися до Віртуальної школи «Ранок», слід перейти за посиланням на сайт https://virtualschool.bitrix24site.ua/  та дізнатися детальну інформацію про розклад занять за посиланням http://bit.do/fBKcG . 
Навчання у школі є безкоштовним. 
 
Технічна підтримка за тел. 098 037 54 68. Інформаційна підтримка: e-ranok@ukr.net
 
Кожний зареєстрований (реєстрація за посиланням http://bit.do/fAZ4E) учасник Віртуальної педради, який заповнить запропоновану Google Форму, отримає сертифікат із зазначенням кількості прослуханих годин. 
 
Ініціативу видавництва підтримали й надали свої ресурси: «Школа вільних та небайдужих» (Львів), ХНУ ім. В. Н. Каразіна, ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, телеканал «ПлюсПлюс» (Київ), компанії EdPro (Львів), МоzaikEducation (Угорщина), TwigEducation (Велика Британія).
 
Просимо і Вас підтримати Віртуальну школу та довести до відома учнів та їхніх батьків, учителів і керівників закладів загальної середньої освіти інформацію щодо роботи школи, а також сприяти її розповсюдженню шляхом розміщення на сайті очолюваної Вами установи.    
 
З повагою та подякою за багаторічне партнерство,
директор видавництва «Ранок»                                                                             Віктор Круглов