Дякуємо! Олена Анатоліївна!

 Шановна, Олено Анатоліївно, прийміть слова вдячності від Ліцею багатопрофільного міста Сєвєродонецька Луганської області! Ми пишаємося, що працювали поруч і разом з Вами!
  Путь людини в цьому світі вимірюється передусім справами. Вони, ніби зорі, сяятимуть тим, хто чверть століття був поруч з вами й залишається, навіть якщо перехрестя доль розвело нас шляхами випробувань. Зорі ці складаються в сузір’я й цілу галактику. Нам затишно було в сяйві Вашої інтелігентності й мудрості, душевної щирості і професіоналізму. Нам світло й зараз від вашого таланту згуртувати, надихнути, оминути гострі кути, обігріти і зрозуміти. Хай Вам щастить у житті. Ми вдячні, що, за словами О.Довженка, завдяки Вам не втратили здатності бачити зорі творчої праці навіть у буденних калюжах на життєвих шляхах.
   Колишніх ліцеїстів не буває! Ви віддали ЛІЦЕЮ 25 років! Свою роботу Ви не просто любили, жили нею. Ми пишаємося, що продовжуємо залишатися у Вашому колі спілкування. Знайте про це, пам’ятайте про те, що ми не тільки Ваші колеги, але й – друзі і ми продовжуємо залишатися однією командою. Будьте щасливі у своєму новому житті! Бажаємо, щоб усі Ваші очікування збулися й радували Вас і Ваших близьких!