День Знань 2018

1 вересня. Сонячний ранок. Веселі, гомінкі, з яскравими вогниками в очах спішать ліцеїсти на свято, присвячене Дню знань. На них вже чекають учителі, які підготували цього річ подарунок своїм вихованцям у вигляді вересневих гумористичних побажань.

Сьогодні ліцейська родина радо привітала наймолодших учнів – першокурсників. Олена Анатоліївна Скурідіна, директорка ліцею, привітала всіх присутніх з початком нового навчального року і занесенням ліцею за підсумками ЗНО-2018 року до «ТОП-200» найрезультативніших навчальних закладів України.Одинадцятикласники підготували для «першачків» свої настанови, а учні 10-В підготували запальний танок.

За ліцейською традицією, саме на святі до Дня знань, найкращі у навчанні учні за підсумками 2017-2018 навчального року отримали Похвальні листи, а призери різних конкурсів одержали Почесні грамоти.

Право надати перший дзвоник в новому 2018-2019 навчальному році отримали першокурсники, які показали найвищі результати у вступній кампанії-2018 року: Ігнатов Артем – фізико-математичний профіль, Дойнікова Софія – біолог- хімічний профіль та Кубишкіна Яна, ліцеїстка історичного профілю

Нехай цей навчальний рік відкриє ліцеїстам нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами учнів, а батьків – гордістю за своїх дітей.