Участь ліцеїстів у Всеукраїнській Моделі ООН “Сканді-2018”

З гарним настроєм та подарунками повернулася команда ліцею з київської Моделі ООН «Сканді – 2018». Засідання проходили (30.11-2.12.2018 р.) відразу у п’яти комітетах, до яких були залучені 180 учнів з Києва, Мелітополя, Дніпра, Кропивницького та Сєвєродонецька. Ліцеїсти були задіяні в Історичному Комітеті – ПодрєзОлекандр, 10-В (делегат Німеччини), Комітеті з питань роззброєння та міжнародної безпеки – Чухран Іван, 10-А (делегат Канади) та Соціально Гуманітарному Комітеті – Карачев Ілля, 11-Б (делегат України).

В кінці другого дня усі учасники,під час дипломатичного прийому, з особливим задоволенням «віталися» полонезом, кружляли у вальсі,підіймали настрій танцями у стилі кантрі. Зала, прикрашена квітами, сяяла посмішками дівчат та галантних кавалерів.

Результатом третього дня стало засідання Генеральної Асамблеї ООН, під час якого проходило голосування за Резолюції комітетів та нагородження кращих делегатів. Карачев Ілля за плідну роботу та конструктивні пропозиції отримав звання «Кращий делегат». На прощання делегати обмінялися відгуками та побажаннямиодин одному, які записали на мандатах.

Стомлені та щасливі роз’їхалися делегації по домівках, щоб як найскоріше розпочати підготовку до нових засідань Моделей ООН.

Участь команди ліцею у Моделі ООН «Сканді – 2018» стала можливою завдяки підтримці наших друзів і спонсорівБФ «ВостокSOS».