Зі святом Знань, з новим навчальним роком!

 
Шановні колеги, дорогі батьки, любі діти! З величезним задоволенням вітаємо всіх нас з Днем знань. Другий рік поспіль починаємо навчання в незвичайних умовах, але не втрачаємо віри у світле майбутнє.
1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот. Після спекотних літніх канікул ми, відпочили, набралися нових сил і впевнено приступаємо до нового навчального року.
Серед нас є ті, хто сьогодні вперше приєднається до ліцейської родини. Це 64 наших десятикласників. На вас чекають нові знайомства, цікаві завдання, дружні однокласники, привітні вчителі. Успіхів вам, сил, наполегливості, енергії, добра. Нехай ліцейське життя буде для всіх цікавим і пізнавальним.
1 вересня для випускників — це останнє 1 вересня у віртуальних стінах Ліцею. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля — у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до омріяного ВНЗ. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Прагніть — і у вас усе вийде!
Не менш хвилюючим це свято є для батьків усіх ліцеїстів. Я хочу подякувати Вам за довіру, за те, що попри все залишаєтесь та підтримуєте нас. Нехай діти радують нас гарними оцінками, особистими перемогами, своїми талантами і винахідливістю. А Ліцей докладе всі зусилля, щоб цей навчальний рік запам’ятався тільки яскравими і добрими враженнями.
Вам, шановні колеги, у перший день нового навчального року бажаємо наснаги, творчих здобутків, поваги і вдячності від учнів та батьків за вашу самовіддану працю. Нехай цей рік рахує тільки дні успіху та перемог, невичерпним буде джерело вашого натхнення та цілеспрямованості.
Отож, розпочинаємо відлік часу нового навчального року. Віримо, що спільними зусиллями ми зробимо його яскравим, творчим, насиченим значущими подіями і добрими справами, новими знаннями і новим життєвим досвідом. Нехай для кожного він стане щасливим і неповторним, принесе здоров’я, мир, добробут і спокій на нашу землю.
Зі святом Знань, з новим навчальним роком!