Модель ООН – відбулася!

05.12. – 06.12.2017 на базі Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею відбулася перша гра Модель ООН.

Гру було проведено за прикладом роботи Ради ООН з прав людини, під час якої проводилися дебати стосовно порушень прав людини та прав дитини в деяких країнах світу. Делегати країн підіймали питання та гаряче дискутували про расову дискримінацію, рівний доступ до якісної медицини усіх верств населення, гендерну рівність, дотримання прав емігрантів у хост-країнах та багато інших важливих, та не менш цікавих питань.

Одноголосно, під шквал аплодисментів була прийнята резолюція – головний продукт даних дебатів. А також звання «Кращого делегата», за результатами таємного голосування, отримав представник КНДР – Мова Вадим, учень 10-В класу.

Делегати-учасники залишили багато відгуків про гру , а найбільш поширеними були прохання про проведення таких ігор частіше; обмінялися враженнями від співпраці, які записали на мандатах на пам’ять один-одному.

Наші вірні друзі та спонсори Восток-SOS, за підтримки естонських партнерів MTU Mondo, допомогли вирішити багато організаційних питань. Модель ООН у Сєвєродонецькому багатопрофільному ліцеї вдалася на славу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *