неперевершена подорож до сонячної Литви

Ось і закінчилася наша неперевершена подорож до сонячної Литви. Цей тиждень був дуже яскравим для кожного з учнів та вчителів. Країна, що привітала нас теплотою та щирою посмішкою, залишила в кожному з нас слід. Вражені дивовижною архітектурою міст, які ми відвідали, зачаровані красою природи, вражені гостинністю й турботою, ми повертаємося додому, у нашу Україну. Ніколи не забудемо цікаві історії про креативність литовської молоді: street art на будинках, сучасні проекти. Також вдячні екскурсоводам, які, навіть не дивлячись на те, що виникали труднощі через мову, розповідали нам вражаючу історію Литви, знайомили з сильними та творчими людьми цієї країни.
Не можемо не згадати дні, які ми провели в садибі: смачна їжа, затишні кімнати, зони для активного відпочинку – сприяли релаксу. Велика вдячність організаторам, що проводили багато спортивних та інтелектуальних ігор для нас, не даючи жодної секунди для суму. Численні подарунки, отримані на згадку про табір, ще довго нагадуватимуть про неймовірні дні, проведені в Литві. Ми посміхалися навіть тоді, коли були дуже втомлені.
Фонтан приємних емоцій розгортається в серці та душі кожного ліцеїста за таку чудову можливість відволіктися від трагічних подій надзвичайно жорстокої війни. Це були години без тривог, страху. Їх потребував кожен з нас.
Велика вдячність громадянам Литви, які сьогодні опікуються щасливим дитинством.