Звіт адміністрації перед громадськістю

31 серпня 2017 року в ліцеї пройшов звіт адміністрації перед громадськістю, під час якого відбувся аналіз роботи колективу за 2016-2017 н.р. Тези доповіді:

  • випускники ліцею під час ЗНО-2017 продемонстрували результати, які вивели наш навчальний заклад на І місце серед навчальних закладів міста. (Підтвердження можна знайти https://zno.testportal.com.ua/stat/2017)
  • 76% випускників 2017 року вступили на навчання у ВНЗ на бюджет; 68% продовжили навчання за профілями ліцею;
  • учителі ліцею посідають перші місця в обласному рейтинзі найрезультативніших  викладачів, які підготували призерів обласних і республіканських олімпіад у 2015-2017 рр. Серед них Лідія Федорівна Олейнік(І м з фізики та астрономії), Людмила Григорівна Литвиненко (І м з математики), Геннадій Григорович Кобзистий(І м з економіки), Олена Сергіївна Смирнова (І м з інформатики), Олександра Миколаївна Прогуленко(ІІ м з фізики), Ганна Іванівна Чмирьова(ІІ м з математики), Раїса Олександрівна Васильєва та Раїса Григорівна Бикова (ІІ м з хімії), Тетяна Миколаївна Марисняк(ІІІ м з української філології), Наталія Віталіївна Міхнєвська(ІІІ м з історії) (матеріали підготовлені С.Жерліцинимhttp://loippo.edu.ua/)
  • Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей очолює рейтинг навчальних закладів області за якістю участі у Всеукраїнських предметних олімпіадах за 2015-2017 рр. В арсеналі ліцею 69 призових місць на міському, 38 – на обласному, 2 – на республіканському рівні. (http://loippo.edu.ua/)
  • Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей – учасник регіонального з теми«Освітнійпростірліцею як середовищерозвиткуінтелектуальногопотенціалуучасниківнавчально-виховногопроцесу».
  • Колектив ліцею – учасник Міжнародного проекту «Глобальное образование – знаем права человека»
  • Завдання, яке стояло 5 років перед колективом ліцею щодо комп’ютеризації нвп виконано: кожний кабінет оснащений мультимедійним комплексом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *