НАЦГВАРЦІЙЦІ В ГОСТЯХ У ЛІЦЕЇСТІВ

Цікавою і корисною була сумісна зустріч ліцеїстів та учнів ЗОШ №16 з військовослужбовцями Національної гвардії України з міста Києва. Задля створення гарного настрою розпочали захід традиційно українською піснею, а маленькі вихованці колективу «Діамант» з ЦДЮТ –  гопаком.  Військовослужбовці розповіли та показали відео про службу в Національній гвардії, а також де можна навчатися професії військового. Учні ставили свої запитання про умови навчання, фізичну підготовку, стипендії, не обійшли стороною і питання про зарплатню військовослужбовців і отримали вичерпні відповіді від офіцерів. Деяким ліцеїстам та учням школи ця зустріч допомогла визначитися з майбутньою професією.

       Під час зустрічі також учням показали відео звернення від київських школярів, які висловлювали занепокоєність та стурбованість життям дітей на території близькій до зони ведення АТО. У свою чергу наші учні передали відео вітання і вдячність про турботу дітям у столицю.

 Не забули привітати наших гостей з наступаючим потрійним святом Дня захисника України, Покровом пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва, що нині відзначаються 14 жовтня. Військовослужбовці Національної гвардії теж були не з пустими руками – вони подарували обом навчальним закладам художню літературу, журнали та канцелярські товари, які стануть у нагоді під час навчання.

Це була неодноразова зустріч – це початок плідної, дружньої співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *