Роботи ліцеїстів представлено на міжнародному кінофестивалі

Нещодавно я  та група активних підлітків з Сєвєродонецька повернулася з чудового міста Маріуполя, де проходив VII міжнародний фестиваль «Кіно і Ти», який надовго залишиться у моїй пам’яті.

Організатори забезпечили нас насиченою программою, і, хоча сидіти на одному місці по 10 годин на день будо важко, цікавість неодноразово переборювала усі інші думки. Було дуже корисно порівняти свій фільм із роботами інших авторів – розумієш помилки, починаєш замислюватися над важливістю тих чи інших деталей, береш до уваги багато неординарних ідей. Звичайно, подія, яка запам’яталася найбільше – проходження по червоній доріжці, коли на тебе дивляться не тільки телекамери, а й дуже визначні люди кінематографу. Саме в такі моменти починаєш усвідомлювати значущість виконаної роботи.

Наша группа привезла два дипломи та призи з фестивалю. Ліцеїстка Анастасія Ревенко(9-В) стала переможцем в номінації «Однохвилинний фільм».

Особисто я не отримала винагороди, та вважаю, що досвід, переданий майстрами своєї справи вартий більшого. Ми відвідали майстер-класи з монтажу, режисури, написання сценарію та акторській справі.

Солодка Катерина, 11-В

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *