Саміт проактивних БУМ

Нещодавно  (2-4 травня 2018, Пуща-Водиця) я мала крутезну можливість у складі команди Луганської області взяти участь у саміті БУМ -унікальній платформі для близько 800 активних підлітків віком 15-18 років.Він створений для молоді, яка хоче розвивати себе та суспільство і налагодити зв’язки з активними людьми зі всієї України.

Дводенний інтенсив поєднував три блоки: «Бажай», Удосконалюй», «Мотивуй» («Б.У.М.»).

У програму Саміту входили лекції з різноманітних тем: мотивація й постановка цілей, особистісний розвиток, самопрезентація, робота з громадою тощо. Окрім цього, воркшопи й завдання допомогли учасникам усвідомити свою роль у суспільстві й показали можливості розвитку власної громади. Підліткам вдалося поглибити розуміння соціальної активності, знання технік проектного менеджменту й особливостей функціонування прибуткових організацій.

Мене найбільше вразили мотивуючі промови й лекції від досвідчених спікерів,провідних експертів України з освіти, бізнесу, маркетингу, громадської діяльності тощо:

Павла Шеремета(український менеджер-економіст, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS), колишній президент Київської школи економіки. Міністр економічного розвитку і торгівлі України (по 2 вересня 2014 року). Засновник та директор Школи управління УКУ (2014 – 2015 рр.)З 2017 року керівний партнер компанії «Прорив.in.ua»);

Ірини Тулякової (Менеджерка осередку в м. Харків в Українській академії лідерства);

Олени Макеєвої(Екс-заступник міністра фінансів України,  учасник GGI (GenevaGroupInternational) , бізнесвумен);

Володимира Чупріна(психотерапевт, викладач, діджей, автор тренінгів на тему стосунків й просто неймовірна людина).

Я впевнена, що досвід, отриманий на Саміті, обов’язково стане мені в нагоді у майбутньому. Я неймовірно щаслива, що мені вдалося відвідати такий цікавий захід й зустріти величезну кількість таких активних і позитивних людей, а також завести нові знайомства.)

Отож, хочу побажати всім: «Бажайте, Удосконалюйтесь, Мотивуйте!!!».

Анастасія Курскова, 9-А

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *